K. PRINARI IMPORT EXPORT  & INTERNET SERVICES 

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ & ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

FREE SMS SERVICE ΧΡΗΜΑΤΑ AGORAMA CLUB ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ Ξέρετε πότε; ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

                                                                                                          

Home
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΚΟΥΖΙΝΑ
ΜΠΑΝΙΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ
3ΗΜΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ
ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
ΕΠΙΠΛΑ EXCLUSIVE
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
bullet άμεσα από το online shop πατώντας το εικονίδιο με το  καλαθάκι
bulletή με e-mail στο info@agorama.com
bulletή μέσω:
Skype callie.prinari
AGORAMA.COM
VoipDiscount AGORAMA.COM

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ    

Από τη μεταφορική εταιρεία αν το δέμα έρχεται με φορτωτική ή από το Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) της περιοχής σας. Με το που θα παραλάβετε το δέμα σας ελέγξτε αν υπάρχει πρόβλημα και επικοινωνήστε με τον πωλητή σας εντός 3 ημερών. Η εταιρεία παραδίδει είτε άμεσα είτε σε προσυνεννοημένο χρονικό πλαίσιο που αντικατοπτρίζει την διαθεσιμότητα του αποθέματος και τον χρόνο που απαιτείται καθαρά και μόνο από τα γερμανικά και ελληνικά ταχυδρομεία. Τα γερμανικά ταχυδρομεία χρειάζονται κατά μέσον όρο 2-5 ημέρες.  Εξαιρούνται περιπτώσεις ανωτέρας βίας, φυσικών καταστροφών, πυρκαγιάς, κτλ.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε:
bullet

Με απλή κατάθεση στο λογαριασμό μας στην CITIBANΚ (Δικαιούχος Καλλιόπη Πρινάρη, Υποκατάστημα: Αγίας Παρασκευής, Αθήνα, Αριθμός Λογαριασμού: 550 635 1652) ή στην ALPHA BANK (Δικαιούχος Καλλιόπη Πρινάρη, Υποκατάστημα: Χολαργού, Αθήνα, Αριθμός Λογαριασμού: 158 00 21 01 181 444). Στην περίπτωση αυτή πρέπει να προκαταβάλετε ολόκληρο το ποσό εντός 2 ημερών από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας που λαμβάνεται προφορικά και γραπτά. Σας προσφέρουμε έτσι 3% έκπτωση επί του συνόλου της παραγγελίας σας.

bullet

Με πιστωτική κάρτα μέσω   (πρέπει να έχετε e-mail, και PAYPAL Account). Αν δεν έχετε  PAYPAL Account, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο Account δωρεάν και χωρίς περαιτέρω χρεώσεις κατά την αποστολή της παραγγελίας στη σελίδα επιλογής τρόπου πληρωμής ή εδώ: https://www.paypal.com/ επιλέγοντας τον τύπο PERSONAL ACCOUNT από το εικονίδιο Join Paypal Today -Sign Up Now .

ΕΓΓΥΗΣΗ 

 Η εγγύηση που δίνουμε στα προϊόντα μας είναι το λιγότερο 2 ΧΡΟΝΙΑ.   Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που σας παραπέμπουν στην αντιπροσωπία, μπορείτε να το επιστρέψετε κατ' ευθείαν σε εμάς μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Αφού ελεγχθεί από τους τεχνικούς μας και διαπιστωθεί ότι η βλάβη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο προϊόν, είτε σας δίνουμε άλλο που είναι ίδιο ή παρόμοιο μοντέλο είτε σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε ΜΕΤΡΗΤΑ. Η εγγύηση τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία αγοράς και για το λόγο αυτό απαιτείται φωτοτυπία της απόδειξης να συνοδεύει το προϊόν όταν αποστέλλεται ως ελαττωματικό.  Η εγγύηση ισχύει όταν το προϊόν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και γίνεται καλή και σωστή χρήση αυτού και για ατέλειες ή ελαττώματα που παρουσιάζονται κατά την καλή χρήση αυτού.  Η εγγύηση δεν ισχύει για βλάβη που προέρχεται από χτυπήματα, πτώσεις, λάνθασμένη χρήση, κακή χρήση, αμέλεια ή κακό χειρισμό, αντικανονική συντήρηση ή προσαρμογή, τοποθέτηση σε ακατάλληλο για το προϊόν περιβάλλον, φυσιολογική φθορά, χρονική απαξίωση, για αναλώσιμα (π.χ. μπαταρίες) και ανταλλακτικά. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη  για έμμεσες, ειδικές, τυχαίες, ή επακόλουθες ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σχετικό  με το προϊόν.

ΤΙΜΕΣ      

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% και μπορούν να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση. Κατά κύριο λόγο οι τιμές παραμένουν σταθερές για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνήθως μεταβάλλονται προς όφελος του καταναλωτή προς τα κάτω.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ   

Τα έξοδα αποστολής είναι 6 ανεξάρτητα από τον όγκο της παραγγελίας σας με εξαίρεση τα προϊόντα που έχουν πρόσθετη ένδειξη και χρεώνονται 44€ λόγω του όγκου τους. Αν από δική μας υπαιτιότητα χρειαστεί συμπληρωματική αποστολή δεν υπάρχει καμία χρέωση του πελάτη. Αν η παραγγελία σας είναι αξίας 300€ και άνω σας χαρίζουμε τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής αντικατοπτρίζουν οδική μεταφορά μέσω ταχυδρομείου. Για αεροπορική μεταφορά μέσω ταχυδρομείου τα έξοδα αποστολής μεταβάλλονται ανάλογα με τα κιλά (0-5 κιλά 24€, 5-10κιλά 31€, 10-20 κιλά 45€) με χρόνο παράδοσης εντός 7 εργάσιμων ημερών μέσω ΕΛΤΑ. Για αποστολή με courier UPS εντός 6 εργάσιμων ημερών 62€ και για παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα 195€. Εάν επιθυμείτε άλλο τρόπο αποστολής από αυτόν που ακολουθεί η εταιρεία, ήτοι οδικώς, έχετε την δυνατότητα να το συμπεριλάβετε στις παρατηρήσεις κατά την πληρωμή της παραγγελίας σας.

ΑλλαγΕς

Αλλαγές γίνονται εντός 7 ημερών μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Για να γίνει δεκτή η αλλάγή πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι στην αρχική του συσκευασία που δεν θα παρουσιάζει καμία καταστροφή,με τις οδηγίες χρήσης και όλα τα άλλα έντυπα που τυχόν το συνοδεύουν σε άριστη κατάσταση.  Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή.  Το προϊόν πρέπει να σταλεί στην έδρα της εταιρείας. Σε περίπτωση που πληρούνται οι όροι στο ακέραιο σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο ακέραιο.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες ακυρώνονται γραπτώς με email μόνο στην περίπτωση που το πακέτο δεν έχει ήδη σταλεί.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι ειδικές παραγγελίες δεν αλλάζονται καθώς είναι εκτός της γκάμας προϊόντων που εμπορευόμαστε και έχουμε ως απόθεμα και αντιστοίχως διαφημίζουμε. Τα προϊόντα αυτά είναι για τον κάθε πελάτη διαφορετικά και εκφράζουν τις προτιμήσεις του κάθε καταναλωτή.

Ειδικές Παραγγελίες  προπληρώνονται στον  λογαριασμό που φαίνεται παραπάνω στην παράγραφο της πληρωμής.

Στις ειδικές παραγγελίες υπάγονται τα πορτραίτα και οι πίνακες.

Τα έξοδα αποστολής κύμαινονται από 10€  έως 260€ (σε περίπτωση φορτωτικής συμπεριλαμβανομένης ασφάλειας έως 10.000€).

Ακυρώσεις Παραγγελίας γίνονται πριν την επιβεβαίωση παραγγελίας ήτοι 2 ημέρες από την ημερομηνία που παραγγέλνει ο πελάτης.

Δωσιδικία

Για την επίλυση διμερών διαφορών αρμόδιες ορίζονται οι δικαστικές αρχές του Μονάχου στην Βαυαρία της Γερμανίας.

   

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής του τύπου των  προϊόντων με άλλα παρόμοιας ή ανώτερης ποιότητας και τροποποίησης των όρων συναλλαγών χωρίς προειδοποίηση. 

 
email info@agorama.com
τηλέφωνα +44 20 8143 1146
Φαξ +44 20 88 78 5232
Ταχυδρομικώς (ΕΔΡΑ) Gronsdorferstr. 9E, 85540-Haar, Γερμανία
USt-IdNr. DE237616682

 

     

 

    

Home FREE SMS SERVICE ΧΡΗΜΑΤΑ AGORAMA CLUB ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ Ξέρετε πότε; ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

You need Greek fonts in order to read this site. Click here to download.

 Call. Prinari - Copyright © 2004-9
Stand: 17. March 2009
 THIS SITE IS POWERED BY WWW.AGORAMA.COM